Общи условия

Уважаеми гости, благодарим Ви за доверието!

Искаме да направим Вашия престой приятен и спокоен, затова Ви молим да се съобразявате с реда в Семеен хотел „Апостолите“ и да спазвате следните правила:

БАНКОВА СМЕТКА

„АРГО 27“ ООД, град София, п.к. 1186, ул. „Патриарх Герман“ 140

IBAN: BG82 RZBB 9155 1009 5232 83 BGN

BIC: RZBBBGSF

ПРЕСТОЙ В ХОТЕЛА

Регистрация и настаняване на всеки гост се извършва само след предоставяне на документ за самоличност.
При настаняване на госта се издават паспорт на хотела и карта за достъп до стаята, които му служат като идентификационна карта по време на престоя. Гостите следва да предават картите при напускане на хотела, като хотелът има право да начисли глоба за изгубена и / или непредадена карта в размер на 10 лв.
Настаняване: след 14:00 часа.
Освобождаване: до 12:00 часа.
Късно освобождаване е възможно всеки ден в зависимост от заетостта. Хотелът си запазва правото да потвърди възможностите за късно освобождаване до 24 часа преди това. При закъснение с освобождаването (след 12:00 часа), се дължи доплащане.
При продължаване на престоя, по-дълго от първоначално заявеното, хотелът запазва правото си да предложи на гостите различни от първоначалните стаи.
Работното време на ресторанта е от 8:00 часа до 22:30 часа, а закуската се сервира от 8:30 до 10:30 часа.
Почистване на стаите се извършва всеки ден .
Не е разрешено пушенето в хотелските стаи и всички закрити помещения! Тютюнопушенето е възможно на терасите и обозначените за тази цел места. Моля, не пушете, защото в хотела има детектори за дим.
Домашни любимци не са разрешени в хотела, с изключение на животни, придружаващи гости със специални нужди.
На територията на хотела работи система за видеонаблюдение /с изключение на тоалетните и хотелските стаи/. Ползвайки услугите на хотела, Вие се съгласявате с видеонаблюдението.
Гостите на хотела са отговорни за всички щети, нанесени от тях по обзавеждането и инвентара на хотела, както и за липсата на части от него.
Хотелът си запазва правото да таксува гости за щети, съзнателно причинени, по небрежност или непредпазливост.
Ако искате да използвате сешоар или ютия, може да ги заявите на рецепцията. Не е разрешено изнасянето на хотелско имущество.
Молим гостите на хотела да пазят тишина и да уважават правото на спокойствие на останалите гости в часовете, определени за следобедна и нощна почивка.
Часовете за почивка са от 14:00 до 16:00 часа и от 23:00 часа до 10:00 часа сутринта.
Приятели и гости можете да посрещате в ресторанта на хотела или в градината.
На разположение на гостите са безплатен паркинг, зона за релакс в градината и детска площадка. Деца под 12 годишна възраст трябва да бъдат придружени от възрастен. Децата не трябва да бъдат оставяни без надзор.
Молим гостите на хотела да спазват общоприетите норми за хигиена и порядък.
На територията на хотела е строго забранено внасянето на всякакъв вид опасни за здравето и безопасността запалителни, взривни, токсични, радиоактивни и други подобни вещества и предмети.

При нарушаване на вътрешния ред ще бъдете помолени да напуснете хотела и/или заплатите за причинените повреди!

ИНТЕРНЕТ

В хотела има осигурен безплатен свободен достъп до WIFI мрежа.
Паролата е : APOSTOLITE1313

ЕЛЕКТРИЧЕСТВО

Електричеството в помещенията се активира чрез хотелската карта, поставена в енергоспестяващото устройство. Електричеството е 220V.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

Семеен хотел „Апостолите“ предлага на гостите си:
– Наем на планински велосипеди
– Наем на въдици за риболов
– Дегустация на вино във Винарска изба „Златен Рожен“ – с. Капатово
Повече информация за забележителностите в района и подходящите места за разходка може да получите от нашата брошура.

ОТГОВОРНОСТ НА ХОТЕЛА ЗА ОТКРАДНАТИ ВЕЩИ

Всяко помещение разполага със сейф за съхранение на ценности, който е на Ваше разположение в стаята. Инструкции за ползване ще намерите вътре в сейфа. Той е безплатен.
Моля, запознайте се с инструкцията за употреба или се обърнете към рецепция при затруднение с използването им.
Хотелът не носи отговорност за загубени или откраднати вещи на територията му, както и за щети, причинени от трети лица.

ЗАБРАВЕНИ ЛИЧНИ ВЕЩИ

Лични вещи на гостите, забравени в хотелските стаи или на територията на комплекса се пазят в продължение на 2 месеца и се предават при поискване.

СПЕШНИ СЛУЧАИ

При спешни случаи, моля свържете се с нас на телефон 088 700 30 30 и се обадете на телефон 112 (общ европейски телефонен номер за спешни повиквания).

ПОЖАРНА БЕЗОПАСНОСТ

Семеен хотел „Апостолите“ разполага с оборудване от най-ново поколение, което осигурява надеждна защита и сигурност. Тъй като ние сме много отговорни за безопасността на нашите гости и персонал, сме взели много сериозни мерки, за да се предотвратят всякакви пожарни инциденти.
На гърба на вратите във всяка стая, както и на всеки етаж са разположени евакуационни планове. Моля, прочетете ги внимателно.

ХРАНА

Моля имайте предвид, че за да бъде осигурено спазване на нормативните изисквания за безопасност на храните и поради хигиенни съображения, не е разрешено да се изнася храна от местата за хранене в хотела.

⁕ ⁕ ⁕

При направена резервация, се счита, че всички гости са запознати и се съгласяват с общите условия и политика на Семеен хотел „Апостолите“.

За всички въпроси, на които не намирате отговор тук, може да се обръщате към нашия екип.
Приветстваме всякакви предложения за подобряването на обслужването и качеството на предлаганите услуги в хотела.
Може да ги споделите на info@hotelapostolite.com

Екипът на Семеен хотел „Апостолите“ Ви благодари за спазването на вътрешния ред и Ви пожелава приятен отдих !